Sortowanie
Źródło opisu
Katalog księgozbioru
(4)
Forma i typ
Książki
(4)
Publikacje naukowe
(1)
Dostępność
dostępne
(4)
Placówka
Wypożyczalnia Wojnicz
(3)
Wypożyczalnia Wielka Wieś
(1)
Autor
Armstrong Michael (1928- )
(1)
Bargiel-Matusiewicz Kamilla (1974- )
(1)
Ehrlich Andrzej
(1)
Freeman R. Edward (1951- )
(1)
Gilbert Daniel R. (1952- )
(1)
Hędrzak Anna
(1)
Stoner James Arthur Finch (1935- )
(1)
Rok wydania
2010 - 2019
(1)
2000 - 2009
(2)
1960 - 1969
(1)
Okres powstania dzieła
1901-2000
(1)
1945-1989
(1)
Kraj wydania
Polska
(4)
Język
polski
(4)
Odbiorca
Szkoły wyższe
(1)
Temat
Kadry
(1)
Komunikacja społeczna
(1)
Kucharstwo
(1)
Mediacja (prawo)
(1)
Negocjacje
(1)
Organizacja
(1)
Podręczniki
(1)
Zarządzanie
(1)
Temat: czas
2001-
(1)
Gatunek
Podręcznik
(1)
Podręczniki akademickie
(1)
Dziedzina i ujęcie
Zarządzanie i marketing
(1)
4 wyniki Filtruj
Książka
W koszyku
1 placówka posiada w zbiorach tę pozycję. Rozwiń informację, by zobaczyć szczegóły.
Wypożyczalnia Wojnicz
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. 316 (1 egz.)
Książka
W koszyku
1 placówka posiada w zbiorach tę pozycję. Rozwiń informację, by zobaczyć szczegóły.
Wypożyczalnia Wojnicz
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. 65 (1 egz.)
Brak okładki
Książka
W koszyku
Kuchnia polska. - Wyd. 12 popr. - Warszawa : Polskie Wydawnictwo Ekonomiczne, 1968. - 774 s. ; 20 cm.
Temat
1 placówka posiada w zbiorach tę pozycję. Rozwiń informację, by zobaczyć szczegóły.
Wypożyczalnia Wielka Wieś
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. 64 (1 egz.)
Brak okładki
Książka
W koszyku
1 placówka posiada w zbiorach tę pozycję. Rozwiń informację, by zobaczyć szczegóły.
Wypożyczalnia Wojnicz
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. 65 (1 egz.)
Pozycja została dodana do koszyka. Jeśli nie wiesz, do czego służy koszyk, kliknij tutaj, aby poznać szczegóły.
Nie pokazuj tego więcej